guinot - Kauneushoitola Adelin - Adelin Oy Vantaa Myyrmäki - kosmetologi kasvohoito jalkahoito - ajanvaraus puh. 09-2416100

guinot

guinot

GUINOT FILOSOFIA

KOSMETOLOGI PITÄÄ HUOLEN IHOSTASI
Guinot kosmetologi on Sinun henkilökohtainen neuvonantajasi ihonhoidon maailmassa. Hän käyttää kaiken ammattitaitonsa ja osaamisensa, jotta kasvosi näytäisivät säteileviltä ja nuorekkailta ja jotta vartalosi olisi kaunis ja kiinteä. Kauneussalonki hetki on omistettu vain sinulle.

PARASTA MAHDOLLISTA HOITOA SINUN IHOLLESI
Jotta kosmetologisi voi suositella juuri sinulle parhaiten sopivaa hoitokokonaisuutta, on hänen hyvä tietää ihonhoitoon ja ihonhoitotuotteisiin liittyvistä mieltymyksistäsi. Vuorovaikutus oman kosmetologin kanssa on takuu entistä kauniimmasta ja elinvoimaisesta ihosta.

TAVOITTEELLISTA KAUNEUDEN JA IHONHOITOA
Kosmetologillasi on käytössään uusin kauneudenhoitoteknologia. Kerro hänelle ihonhoitoon liittyvät tavoitteesi ja toiveesi, jotta tulokset vastaisivat entistä paremmin odotukisasi.

RENTOUDU KAUNEUSSALONGISSA
Kosmetologin asiantuntevissa käsissä kasvosi rentoutuvat. Ihosi lepää ja saa uutta energiaa. Hieronta on osa jokaista Guinot-erikoiskasvohoitoa. Kasvohieronta ja hoitovat tehoaineet stimuloivat mikroverenkiertoa , iho saa happea ja energiaa. Hoidon jälkeen tunnet olosi täysin rentoutuneeksi ja ihosi näyttää kauniin heleältä.

YLI KOLMEKYMMENTÄ VUOTTA AMMATTIMAISTA IHONHOITOA KAUNEUSSALONGEISSA ALAN HUIPULLA
Kauneushoitoloiden laadukkuus ja ja kosmetologien ammattitaito ovat GUINOT-erikoishoitojen korkean tason takuu.Vaativat ja laatutietoiset naiset kautta maailman ovat vuosikymmenien ajan vaalineet kauneuttaan juuri GUINOT- kauneussalongeissa. Hoitoja tekevät ainoastaan ammattitaitoiset GUINOT-erikoiskoulutuksen saaneet kosmetologit.

lue lisää: http://www.guinot.fi