Bioline - hoidot - Kauneushoitola Adelin - Adelin Oy Vantaa Myyrmäki - kosmetologi kasvohoito jalkahoito - ajanvaraus puh. 09-2416100

Bioline - hoidot

Bioline - hoidot

BIOLINE

Bioline on tulevaisuuden ihonhoitosarja, joka sisältää innovatiivisia ja moderneja kotihoito- ja hoitolatuotteita. Tuotteet valmistetaan äärimmäisen puhtaista raaka-aineista ja ne sisältävät paljon vaikuttavia tehoaineita. Luonnonaineiden tunnetut kosmeettiset ominaisuudet on löydetty uudelleen ja jalostettu Biolinen laboratoriossa modernin teknologian keinoin. Tuotteet ovat turvallisia, mutta tehokkaita ja sisältävät vain luonnollisia tuoksuja, väriaineita ja kasviöljyjä. Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä, eikä niitä ole testattu eläinkokeilla.

Bioline on italiainen kansainvälisesti tunnettu ja arvostettu luonnonmukainen hoitolasarja, joka on ollut markkinoilla vuodesta 1979 alkaen. Sarjan kehittyessä sen luotettava perusta on säilynyt ennallaan; kaikki on vain nykyaikaistettu, tehty tehokkaammaksi ja ja turvalliseksi. Bioline on ollut alusta alkaen todellinen edelläkävijä tuodessaan ensimmäisenä ammattikäyttöön mm. hyaluronihapon, yhdistelmän kaviaaria ja retinolia sekä kasvin kantasolut. Bioline tuotteiden voima lähtee luonnosta.

BIOLINE- ERIKOISKASVOHOIDOT:

Aqua+ kosteuttava kasvohoito 87 €

Vita+ ravitseva kasvohoito 87 €

Desense herkän ja couperosaihon kasvohoito 97 €

Primaluce kirkastava ja uudistava hedelmähappohoito 98 €

Natural balance virkistävä kasvohoito 87 €

Reveillance kiinteyttävä vitamiinihoito 115 €

Lifting Code kohottava ja kiinteyttävä kasvohoito 120 €