yhteystiedot - Kauneushoitola Adelin - Adelin Oy Vantaa Myyrmäki - kosmetologi kasvohoito jalkahoito - ajanvaraus puh. 09-2416100

yhteystiedot

yhteystiedot

Viihtyisä hoitolamme sijaitsee Myyrmäessä Vantaalla parin minuutin kävelymatkan päässä Myyrmannista.

2h parkkipaikkoja löytyy heti hoitolan edestä (muistathan parkkikiekon) ja oma autopaikkamme on myös asiakaskäytössä (nro 169). Bussi- ja junayhteydet Helsinkiin ja Vantaalle löytyvät myös läheltä.

Ajanvaraukset ja hoitotiedustelut on mahdollista tehdä puhelimitse tai voit varata ajan itse käyttämällä sähköistä ajanvaraustamme. Löydät sen ajanvaraus-osiosta. Tehdessämme hoitoa, puhelut ohjautuvat vastaajaan, jotta hoito olisi asiakkaalle mahdollisimman rentouttava. Jätäthän tällöin ystävällisesti yhteydenottopyynnön vastaajaan, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollimman pian.

Esteen sattuessa peruthan aikasi 24 tuntia aiemmin. Peruuttamatta jätetyistä tai liian myöhään perutuista ajoista, perimme 50 % varatun hoidon hinnasta.

Osoite:
Jönsaksenkuja 4
01600 Vantaa

Ajanvaraus ja hoitotiedustelut:
09-2416100

Sähköposti:
kauneushoitola@adelin.fi

Aukioloajat:
Myymälä avoinna ma-pe klo 11-18, varaa oma hoito-aikasi puhelimitse/sähköpostitse, aikoja mahdollista varata: ma-pe klo 9-21 ja la klo 9-18 välisille ajoille.

Maksutavat:
Meillä voit maksaa käteisellä, pankkikorteilla sekä seuraavilla luottokorteilla: Visa, Visa Electron, Mastercard ja Maestro.