lahjakortit - Kauneushoitola Adelin - Adelin Oy Vantaa Myyrmäki - kosmetologi kasvohoito jalkahoito - ajanvaraus puh. 09-2416100

lahjakortit

lahjakortit

Lahjakortti kauneushoitolaan on erinomainen idea lämmittää ystäväsi, työkaverisi tai kumppanisi mieltä tarjoamalla hänelle rentouttava hoitokokemus.Voit valita itse tietyn hoidon, tai valita tietyn summan minkä edestä lahjan saaja voi itse valita hoitoja tai kotihoitotuotteita. Autamme sinua valitsemaan sopivan hoidon tai hoitopaketin. Lahjansaaja voi halutessaan myös vaihtaa hoidon toiseen valitsemaansa hoitoon. Lahjakortti on voimassa 6 kk ostopäivästä alkaen. Lahjakortin saat noutamalla hoitolastamme tai voit tilata sen myös oheisen linkin kautta, jolloin maksat hoidon samalla verkossa ja lahjakortti postitetaan suoraan lahjan saajalle tai sinulle kotiin.

Tästä voit ostaa lahjakortin verkosta --> http://www.klikcard.fi/

SUOSITTELEMME SEURAAVIA HOITOJA LAHJAKSI:


YLELLISET HOITOPAKETIT:

Kirkastava Hydradermie YOUTH- kasvohoito, virkistävä jalkahoito & selänhieronta 199€ (norm.213€)
Täydellisen rentouttava hoitokokonaisuus! Guinot Hydradermie Youth laitehoidon teho perustuu dynaamiseen ionisaatioon, missä ihoon imeytetään kasviperäisiä tehoaineita. Samalla väsyneet ihosolut saavat uutta energiaa. Hoidon happiterapia parantaa solujen hapensaantia. Hoito sisältää tarvittaessa ihonpuhdistuksen, hieronnan ja naamiot. Sopii kaikille ihotyypeille. Virkistävä jalkahoito sisältää jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien hoidon ja hieronnan. 30 min selänhieronta poistaa jännitykset lihaksista. Kesto yht. n. 3h.

Rentouttava Aromatic- kasvohoito & jalkahoito naamiolla 149€ (norm. 163€)
Aromatic- kasvohoito rentouttaa ja kosteuttaa ihoa. Hoitoon kuuluu kuorinta, erikoishieronta aromaattisella öljyseoksella ja kasviuutteita sisältävä peel off-naamio. Jalkahoito sisältää jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien hoidon, hieronnan ja naamion. Kesto yht. n. 2h 15 min.

Syväpuhdistava Hydraclean- kasvohoito & ripsien ja kulmien kestovärjäys 89€ (norm. 102€)
Hydraclean kirkastaa ihon välittömästi! Thermoclean lämpökäsittely poistaa kuona-aineita ja puhdistaa ihohuokosia. Hoitoon kuuluu tarvittaessa ihonpuhdistus, hieronta ja naamiot. Kesto yht. n. 1h 30 min.

Kaunistava jalkahoito lakkauksella & 30 min. Hydraclean- kasvohoito 105 € (norm. 121€)
Jalkahoito sisältää perusjalkahoidon lisäksi lakkauksen uudella lakalla, minkä saat mukaasi. Hydraclean hoito sisältää kuorinnan, kosteuttavan ja kuona-aineita poistava thermoclean lämpökäsittelyn ja 5 min hieronnan. Kesto yht. n. 2h.

Käsihoito naamiolla & Eye logic silmänympäryshoito 90 € (norm. 103 €)
Käsihoito kosteuttaa kuivat kädet ja kynsinauhat. Hoito sisältää kuorinnan, kynsinauhojen hoidon, kynsien viilauksen, hieronnan ja käsinaamion. Eye Logic silmänympäryshoito poistaa turvotusta ja kiinteyttää ihoa. Hoito tehdään Hydradermie laitteella ja hoito täydentyy omalla hieronnalla ja erikoisnaamiolla. Kesto yht. n. 2h.


VARTALOHOIDOT:

Aromaattinen selän hieronta 46 €
Rentouttaa kipeitä ja jumissa olevia hartioita. Hieronta tehdään stressiä poistavalla hierontaöljyllä. Kesto 30 min.

Hemmottelevan herkullinen vartalokuorinta 60€
Ihanan ravitseva riisiä ja hunajaa sisältävä vartalokuorinta poistaa kuolleen ihosolukon ja antaa energisen olon. Kesto 30 min.

Bioline rentouttava vartalohoito 98 €
Hoito sisältää herkullisen riisihunaja-vartalokuorinnan, jolloin ihosta tulee samettisen pehmeä. Hoito jatkuu vartalon hieronnalla, joka tehdään stressiä poistavalla öljyllä. Kesto 1 h 15 min.


KÄSI- JA JALKAHOIDOT:

Käsihoito naamiolla 60 €
Hoito sisältää kuorinnan, kynsien viilauksen, kynsinauhojen hoidon, hieronnan ja kosteuttavat jojobaöljy-naamiopussukat käsille. Kesto 45 min.

SPA- jalkahoito 85 €
Virkistävä Spa- jalkahoito rentouttaa ja hoitaa väsyneitä jalkoja. Sisältää jalkakylvyn, kuorinnan, kovettumien poiston, kynsien siistimisen, pitkän rentouttavan hieronnan ja naamion. Kesto 1 h 30 min.


KASVOHOIDOT:

Hydradermie YOUTH- kasvohoito 102 €
Kasvohoitojen kuningatar! Hydradermie YOUTH- kasvohoito on tehokas syväpuhdistava ja kosteuttava erikoiskasvohoito. Hoidon teho perustuu ionisaatioon, jossa ihoon imeytetään kasviperäisiä tehoaineita. Samalla iho syväpuhdistuu ja saa tervettä hehkua. Lisäksi hoidossa käyttävä happiterapia parantaa ihon aineenvaihduntaa. Hoitoon kuuluu tarvittaessa ihonpuhdistus. Hoito täydentyy rentouttavalla hieronnalla ja naamiolla. Kesto 1h 15 min.

Hydradermie LIFT- kasvohoito 102 €
Hydradermie LIFT- kasvohoito kohottaa kasvojen ihoa kasvolihaksia stimuloimalla. Hoidon ensimmäisessä vaiheessa aktivoidaan ihon lymfakiertoa, jolloin turvotus häviää. Toisessa vaiheessa kiinteytetään muunnellulla matalataajuusvirralla, jolloin iho saa uutta ryhtiä ja napakkuutta. Hoito viimeistellään rentouttavalla hieronnalla ja kiinteyttävillä naamioilla. Kesto 1 h.

Primaluce- kirkastava kasvohoito 98 €
Kirkastava ja kuoriva virkistyshoito kasvoille. Heleyttää väsynyttä ihoa. Hoito sisältää hedelmähappokuorinnan, rentouttavan kasvo- ja hartiahieronnan sekä raikastavan naamion. Hoito sopii kaikille ihotyypeille. Kesto 1h.

Aromatic- kasvohoito 88 €
Aromatic- kasvohoito rentouttaa ja kosteuttaa ihoa. Hoitoon kuuluu kuorinta, erikoishieronta aromaattisella öljyseoksella ja kasviuutteita sisältävä virkistävä peel off-naamio. Kesto 1h.